Description : http://www.ihtis.com.ro/admin/textedit/editor/images/spacer.gifDescription : http://www.ihtis.com.ro/admin/textedit/editor/images/spacer.gifIHTIS.com.ro. este administrat de S.C. IHTIS Serv Impex S.R.L.cu sediul social in Bucuresti, Str. Sfintii Apostoli, nr. 44,sector 5 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5347/1995, avand Codul Unic de Inregistrare RO 7534197 si contul bancar RO26BREL020045737RO11001 la LIBRA INTERNET BANK.

 S.C. IHTIS Serv Impex S.R.L.  permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul "Vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul "Utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul magazinului online www. IHTIS.com.ro.  Utilizarea acestui site exprima acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din acest document.
S.C. IHTIS Serv Impex S.R.L.  poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului www. IHTIS.com.ro, modificari de structura, accesibilitate sau poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, S.C. IHTIS Serv Impex S.R.L.  poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.
Produsele comercializate prin intermediul site-ului www. IHTIS.com.ro  sunt proprietatea S.C. IHTIS Serv Impex S.R.L.   Garantam ca produsele sunt noi, ambalate in cutii de carton speciale si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.
Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare ne rezervam dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site. Ne angajam sa actualizam oferta de produse de pe site in functie de disponibilitatea produselor in stoc.
Preturile prezentate pe site in lista de produse includ TVA (19%), insa nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea “Cum cumpar?” Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza in toata tara prin firma de curierat rapid Nemo Express. Livrarea se poate face la cererea clientului si cu alte firme de curierat, dar costurile de livrare nu mai respecta conditiile din sectiunea “Cum cumpar?”
S.C. IHTIS Serv Impex S.R.L.   se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul www.IHTIS.com..ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari al firmei noastre, S.C. IHTIS Serv Impex S.R.L.  Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon fix 021.335.79.62 sau sa ne scrieti pe adresa contact@ihtis.com.ro.
Imaginile publicate pe site in dreptul produselor pot fi cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre, S.C. IHTIS Serv Impex S.R.L.   nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe siteul www. IHTIS.com.ro, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat. In acelasi timp, S.C. IHTIS Serv Impex S.R.L.   isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nici o notificare prealabila.
Modalitati de plata:
- numerar la livrare (ramburs )
- virament bancar (numai dupa confirmarea telefonica din partea unui consultant de vanzari si primirea facturii in format electronic)
- numerar (se achita la ridicarea comenzii de la magazinul din București, Piața Națiunilor Unite nr. 3-5,  Bloc B2, parter, sector 4)
Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza in toata tara prin firma de curierat rapid Nemo Express. Livrarea se poate face la cererea clientului si cu alte firme de curierat, dar costurile de livrare nu mai respecta conditiile din sectiunea “Cum cumpar?”
Produsele cumparate de pe siteul www. IHTIS.com.ro se pot returna  in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, vom inapoia contravaloarea comenzii. Cheltuielile de returnare sunt suportate de utilizator, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutãți:

Promo Papetarie:

Promotii